Domaine Des Narreaux

Vakantiewoning, Toerisme en IJslandse paarden

Domaine Des Narreaux

Inscharen

Op ons mooie terrein van 36 hectare wordt 30 hectare gereserveerd voor het inscharen van IJslandse paarden. Het heuvelachtige terrein met zijn natuurlijke begroeiing, diverse hagen en schaduw biedende bomen, is uitermate geschikt voor het opgroeien van IJslandse paarden.
Naast de van nature aanwezige beekjes zijn er voldoende drinkplaatsen aangesloten op bronwater. In de winter zijn de drinkplaatsen beschermd tegen vorst waardoor de paarden altijd voldoende vers water tot hun beschikking hebben.
Er is dagelijks toezicht zodat indien nodig bijgevoerd wordt en er een nauwkeurige controle plaatsvindt op de water toevoer, de omheiningen en natuurlijk de paarden.
Om te borgen dat ons terrein uw paarden binnen en ongewenste dieren (en mensen) buiten houdt, is het professioneel afgezet met een dubbele omheining.
Uw merries zijn van harte welkom waarbij de groepsgrootte op maximaal 30 paarden wordt gehouden. De paarden kunnen tot en met hun 4de jaar blijven genieten van de natuurlijke weides. We bieden ook een ruim gebied aan om drachtige merries op een natuurlijke manier te laten veulenen. Met het afspenen kunt u de merrie eventueel weer naar huis (laten) brengen.

gite